I press trigger, I don't press people button.

Jag har världens sämsta disciplin. Men lördag, söndag och måndag blir det hårdplugg inför tisdagens tentamen. Ser inte fram emot detta. Efter flera hemska timmar i en tråksal så kommer jag åka till mor. Fast lite senare på kvällen. Tar nattåget, men måste byta tåg i Ånge mitt i natten och VÄNTA I TRE TIMMAR! Man ba: aah, men schysst. Hoppas ni har en nattöppen bar man kan fördriva tid på.

Shine a light through an open door. Love and life I will divide. Turn away cause I need you more. Feel the heartbeat in my mind. It's the way I'm feeling I just can't deny. But I've gotta let it go. We found love in a hopeless place.

Är så trött och slut i huvudet. Men samtidigt inte. Är så sjukt mycket i skolan nu. Det är dock väldigt roligt. Imorgon blir det plugg på kafé med Denice igen. Hur bra som helst. Kan inte plugga hemma. Bla bla bla. Jag har ingenting att skriva. Orkar bara lyssna på P3 typ.
Känner mig lite såhär just nu.

Några år innan dess, ja då landade ett plan, ur en storm utav snö kom en afrikan. Fick en chock när han såg att det var svart mitt på dan. Och det slår mig idag att den där grabben var jag.

Idag har det varit en lång dag i skolan. Men det har varit bra, för nu har jag ett hum om vad det är vi håller på med.
Imorgon skall jag plugga med Denice på ett kafé. Det skall bli trevligt. Vi får varva tjejsnack med plugg. Blir nog bra.
Ååh, det var så hemskt i torsdags kväll. Sen kväll. Låg i sängen. Var hungrig. Var sjukt sugen på chips. Låg och tänkte på hur chipset smaker sprider sig på tungan och hur knaprigt gott det är. Låg och tänkte på hur det skulle knapra om man tog tre chips på samma gång. Gott, tänkte jag. Men jag har ju borstat tänderna. Och det är sent. Jag kan ju inte ens hålla ögonen öppna. Kanske om Baltic matar mig? Ja, och så struntar jag i att borsta om tänderna. Bara ikväll. BAAAAALTIIIIIIIIC! Hallå! Baltic! Kom hit, jag är hungrig. Jag vill ha chips. Baltic!! Hör Heidi tassa förbi utanförr sovrumsdörren. Heeeiiiidiiii. Hämta chips till Linda. Heidi går iväg. Baaaaltic, din hund lyssnar inte!! Jag blir hes efter tio minuters ropande. Slutar ropa och försöker sova istället. Precis när jag kommit till det sköna så kommer en iskall thailändare och myser in sig i sängen. Jag ropade jättelänge och jättehögt Baltic, men du kom inte. Varfööör kom du iiinteeee? Jag vill ju ha chips. Men då måste vi ju borsta tänderna igen säger han då. Jag ba: men ååh, bara för ikväll?
Jag fick inget chips.

Sol i sinne. Brun inne.


Ja, jag vet att hon är söt. Men håll tillbaka. För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat. Ja, jag vet att hon är söt. Men håll tillbaka.

Jag vill ha en cigg va. Blev sugen när jag läste boken om Tummens mamma som skall sluta röka. Man ba: gott.

Fruktkompott.

Barnvaktar ikväll. Ser på Kung Fu Panda på italienska. Fattar nada.

When you came in the air went out. And every shadow filled up with doubt. I don't know who you think you are, but before the night is through, I wanna do bad things with you.

Jag hostar och hostar och undrar när det ska sluta. Aldrig, kanske?
Liam sover. Jag vill också sova. Men kan inte ligga ner, för då blir det hostigt. Well well, cykelställ.

Hon föll i för samma gamla törst. Huvudstupa, hjärtat först.

Huuujeda mig.
Sitter på banken i liljeholmen. 40 nummer före bara. Tur att jag inte har bråttom...
Förkylningen sitter i och hostan blir värre. Fint med höst dock.
Nu fick jag en lapp av en snäll tant. Nummer 443. På min var det nummer 475. Härligt.

RSS 2.0