Apr. 30, 2013

Baltic undrade idag varför det var flaggor på bussen. Kungen kanske fyller år, säger jag. Nej, säger Baltic.
Så jag kollar upp detta, och mycket riktigt. Kungen fyller 67 år idag.

Annars har jag vaknat upp med världens ryggont. Känns som ryggskott. Har ont hela tiden förutom när jag står rakt. Fast då får jag ont ändå efter en stund fast på ett annat sätt i ryggen och hälar typ.

Idag har Baltic köpt ett block och fina pennor till mig så att jag kan göra min egna receptbok. Nu behöver jag bara fundera på vilka recept jag vill ha i den samt ta snygga bilder på rätterna.

För tre dagar sedan sov vi middag. När vi vaknade var jag sugen på glass. Hade en dröm om solero exotic. Så halv nio på kvällen gick vi till affären för att köpa solero. Och glad blev jag när jag såg att den var nyinkommen i sortimentet igen efter många år. Hade inte ens tänkt på att den inte skulle finnas.


Apr. 25, 2013

Igår var det ett år sedan.

Idag är en bättre dag. Tyckte nog Heidi också. Hon blev glad när hon hittade en boll på fotbollsplanen.


Spöregn.

Det regnar. Hade varit jättemysigt om inte Heidi hade blivit tvungen att gå ut.


Apr. 03, 2013

Jag tycker ju att jag bara ser tjock ut och inte gravid. Men när jag jämför bild från vecka tolv och bild från nu i lördags, vecka 25, så kanske jag inte bara ser tjock ut. Även fast jag gått upp, hör och häpna, från 56 kg till 73 kg. Eeh, inte riktigt okej.



Apr. 02, 2013

Vi håller på att fixa balkongen här hemma. Det enda som saknas är ett bord (det var slut när vi handlade) och att få plantera ut alla fina växter!
Det är stekande varmt på balkongen när solen ligger på. Man får liksom gå in och svalka av sig då och då.


Apr. 02, 2013

Idag var dagen då jag skulle äta min druvgurka.
Den luktade gott. Såg väldigt fin ut. Men när jag väl smakade var det för surt. Skyller på Rikard som sa att jag inte fick salta mer.
Nästa omgång hoppas jag på många gurkor. Då blir det att gå efter ett recept till lagen.


RSS 2.0