Jag vet hur ont det gör när hoppet dör.

Alltid dåliga nyheter. Idag hoppas vi på bättre, men jag ställer in mig på det värsta.
Nervositeten ökar och jag vill bara gråta.

En kiwi om dagen är bra för magen.

Drömde att Baltic klippte mitt hår med Johannas sax. Och Johanna var ändå här för att klippa mig. Och jag tunnade ut mitt hår själv med krokodilsaxen, som också är Johannas. Hoppas inte denna dröm går i uppfyllelse. För ikväll kommer kärleksparet hit och Johanna skall klippa mig.
Det var någon annan natt jag drömde något som hade med Baltic att göra, och så VAR DET SANT! Har nog ett sjätte sinne. Men Baltic hävdar att jag tittar för mycket på Fringe.


Fat and happy.

Idag när jag vaknade klev jag upp och gjorde våfflor. Sedan gick jag och lade mig i sängen och läste pluggtråk i tre timmar. Nu sitter jag och äter ris och vårrullar. Sedan skall jag fortsätta läsa mitt pluggtråk. Och äta lite mer om jag hinner innan jag åker och barnvaktar hela kvällen. Annars får jag ta med mat så jag kan äta när barnen somnat. Jag gillar mat. Nam nam.

Somebody that I used to know.

För cirka en och en halv månad sedan borstade jag tänderna. Japp, det är sant. Fick plötsligt lite kväljningnar. Tänkte inte mer på det. Men när det hade pågått i en vecka så tänkte jag: NEEEJ, skall jag få som pappa nu? Skall jag låta likadant som honom resten av mitt liv?! Han står och halvspyr och låter helt hemsk varje gång han borstar tänderna. Alltså, det låter riktigt äckligt. Skräcken över detta var oförklarlig. 6 februari förstod jag varför jag fick kväljningar. Och som sagt, i förrgår åkte frukosten upp för första gången. På grund av en tandborste.

Nu har jag ju även till råga på allt ris ont i den högra visdomstanden. Men det är inte bara tanden som gör ont. Nej nej. Det känns som att jag har öroninflammation i höger öra, samt halsfluss på höger sida av halsen. Jag är lagom road över detta.
Inatt drömde jag att Hajer Anaya hade lånat mitt svamphalsband, men att hon INTE HADE DET PÅ SIG! Otacksamma jävel.

Idag är det tisdag.

Jaha. Så har visdomstanden börjat växa igen. Det gör ont i hela högra sidan av huvudet och halsen. Hemskt. Och inte nog med det så kräktes jag imorse när jag borstade tänderna. Det var den frukosten liksom.

Emma, i oktober hoppas jag på att få en fin liten morgonrock av dig, som vi så många gånger pratat om.

I swear to you. I'll be there for you.

Förra veckan var nog den mest mentalt jobbiga i mitt liv. Känns det som. Och inte nog med det så har jag varit en värdelös kompis.

Ibland faller alla bitar på plats. Sedan rasar de. Fort.


Frullebulle.

Det här med att äta frukost har ju aldrig varit min grej. När jag var yngre och pappa och Bettan fortfarande var gifta tvingade Bettan alltid i mig en rostad macka innan skolan. Jag fick i mig en knapp halva på ungefär 40 minuter. Jag vill inte äta mer nu för mackan växer liksom i munnen. Nej, du måste äta så du orkar vara i skolan. Ät frukost, ät frukost. Fyy. Jag har helt enkelt aldrig varit frukostsugen när jag vaknar.
Nu är det minsann andra bullar. FRUKOST! skriker magen så fort jag vaknar. Och frukost blir det. Idag blev det två mackor med ost och skinka samt fil och müsli. Och ett glas juice. Nu är jag mätt, men om en timme kommer jag nog vara hungrig igen. Det är inte lätt att vara jag helt enkelt.

Kom och tänka på ett tillfälle i matkön på Culinar i gymnasiet. Jag, Denice och Emelie och säkert någon mer står i kö och skall välja rätt. Fisk, säger jag. Fisk, härmar Denice. FIRRE, säger Emelie. Vi börjar skratta. Hehehee.


Rikard hittade en massa Nintendo 8-bitarsspel i sin källare för ett tag sen. Nu är dessa spel hemma hos mig och Baltic. Så, i förrgår skulle vi koppla in spelet. Förbered er på glapp i kontakten, säger jag och önskar de lycka till. Nä, det går inte, säger de och ger upp. Igår gick duktiga jag och den uråldriga adaptern till Claes Ohlsson och köpte en ny och mycket mer modern adapter till spelet. En 129 kr fattigare men glad Linda mötte upp Baltic och gick på vårt möte vi skulle på. Hem kommer vi, hem till oss kommer Rikard och nu börjar de koppla in och ut. Kanalsökning pågår för fullt. Och en timme senare fungerar det! Men bara vissa spel. Nä, nu funkar inte det som funkade. Jaa, juste. Man får liksom inte stoppa in den för långt säger jag och pillar lite och får tillslut igång de spel jag vill spela. Ice Climber till exempel. Vilket är SKITSVÅRT. Sedan blev det Duck Tales för att jag älskar musiken. Men även det var svårt för Joakim von Anka hoppade och slog inte som jag ville. Så då blev det Super Mario Bros. Två spelare. Jag och Baltic kommer aldrig längre än till 1-4. För När liven är borta så är det game over.

It is time for you to let go.

Min huvudvärk är inte borta än, om någon nu undrar.

RSS 2.0