Vårens första dag.

Här är mina växter som skall börja gro. Har sex stycken med jordgubbar också men de får inte plats i detta fönster.

Längst in är det två tomater. Sen två physalis. Sen min fina citron som har fått blad och därefter två chili. De fina tulpanerna fick vara med på kort också. Sen är det druvgurka och holy basil och två pelargoner. En väldans massa. Fint ska det bli!
Köpte morotsfrön och jordgubbsfrön igår. Men morötterna skall planteras direkt i såjorden, så de åker ut när det blir tillräckligt varmt utomhus. Skall så sallat också, babyleaf. Myyycket spännande.

Nu skall jag sluta tjata om mina växter. Eller ja, ända tills de börjat gro vill säga.


Mar. 20, 2013

Glömde berätta att jag har planterat lite. Grejer som skall ut på balkongen om en månad ungefär. Så jag förkultiverar som det så fint heter.
Har planterat två olika tomater, physalis, thaichili, holy basil och druvgurka. Skall köpa fler frön, typ jordgubbar, morötter och brytbönor.
Balkongen kommer bli så fin. Äntligen. Vi skall även fixa trall och nya balkongmöbler till balkongen. Fixa mysigt. Äntligen och verkligen på tiden.
Och angående min druvgurka som jag lade in innan vi åkte till Thailand... Den är fortfarande inlagd. Vågar inte riktigt smaka. Måste köpa hem leverpastej och gott bröd och så måste jag ju vara sugen.


Mar. 20, 2013

Idag har jag sovit till ett ungefär. Jätteskönt.
Jag har även vart hos läkaren då jag har väldigt ont i magen på höger sida. Går liksom inte att stå rakt.
Allt såg bra ut som tur var och han trodde att det kanske var bebis som sparkade på moderkakan och det var därför det gjorde ont. Skulle antagligen sluta göra ont när magen blir större. Blir det inte bättre ska jag höra av mig igen. Blir det värre ska jag ringa förlossningen.

Om exakt en månad fyller jag år. 25 närmare bestämt. Halvvägs till 50.
Jag önskar mig en bänkdiskmaskin (fast jag tror inte det går att koppla in en), en ny kyl/frys med en normalstor frys (har frysfack nu), en skrivare från epson som även skriver ut bra foton samt ett fint block som jag kan lägga in alla mina goda recept i. Min alldeles egna receptbok helt enkelt. Därav att jag vill ha skrivare så jag kan lägga in bilder också! Och så är det ju kul att kunna skriva ut bilder på bebis sen som tex mamsen och pappsen kan få. Och de som vill.

Nu ska jag tvinga Baltic att äta chokladbiskvien som jag köpte på vägen hem från läkaren. Köpte blåbärstosca också men den har vi redan ätit upp.

Hej då.


Mar. 16, 2013

Jag är förkyld. Det är kallt. Jag mår inte bra. Jag har ont i hela kroppen.

Men en bra sak är att jag är sjukskriven fram till förlossningen. Jag hade ju hellre inte haft ont när jag arbetar, men det är smällar man får ta.

Igår bakade jag key lime pie.
Hur. Gott. Som. Helst. Bättre än cheesecaken tror jag minsann.


Mar. 13, 2013

Ja, Heidi är normal.


Mar. 11, 2013

Igår åt vi världens godaste ribs. Såna man äter på Texas Longhorn fast numera kan man köpa de på Ica. Fantastiskt. Och sallad till. Och gott bröd med philadelphiaost på. Nam nam. 


Sedan åt vi världens godaste efterätt. Vit chokladcheesecake med hallon till. Så himla gott.


Vi har köpt en vagn också. Den är jättefin. Det finns en tillhörande sittdel också i samma färg. 
Baltic har blivit värsta barnvagnsproffset medan jag inte fattar någonting. 



Såhär skulle Heidi kanske se ut om hon hade klänning. Gullig tycker jag. 

 


Mar. 05, 2013

I förrgår såg jag rörelser utanpå magen. Det var konstigt.
Nu lever bebis lite karateliv i magen också. Fast än så länge gör det inte ont.

Heidi omedveten om vad som händer. Men snart får hon en bästis.


RSS 2.0