Is your enemy a dick sucker?

Heidi är bra söt. Hon hittar en napp på marken och PLUPP säger det så har hon nappen i munnen.


Vad som händer när man är sjuk och somnar i soffan.


Att vinna. Är viktigt.

T klagar på sina onda fötter i vanlig ordning. Jag har ont i mina trampdynor efter dagens långa promenad, säger han. Har inte du ont B? Nä, men jag har lite ont här, säger B och pekar på benhinnan. Jag har fått skavsår av att sitta still i skolan hela dagen, inflikar jag. Efter denna sagda mening råder en kort tystnad följt av gapskratt.

 


More cowbell!

Har varit hos Denice och rivit tapeter, druckit kaffe samt skrattat gott åt hennes födelsedagspresent.

En koklocka.


Some people call us Dumb and Dumber.

Igår gick jag in i badrummet och tittade jag mig själv i spegeln. Såg en Pippi-tröja och orange hår. Funderade på hur kort Pippis lugg var klippt. Hör mig sjunga högt för mig själv när jag går ut ur badrummet: om Prusseluskan prompt vill ha ett litet barn, så får hon ta ett annat barn än mig. Hej svejs! Man ba: men ja, ofta det är DEN låten man börjar sjunga på när man tänker Pippi Långstrumps soundtrack liksom.

I'm more like I'm a god damn chicken plucka.

Igår morse hann inte jag brygga kaffe innan jag åkte till skolan. Baltic var givmild och började samla ihop mynt. Många mynt. Kaffet kostar nio kronor, säger jag lågt. Va?! Stirrar Baltic på mig. Jaa, tio på andra kaféet. Säger jag snabbt men tillägger att jag faktiskt brukar köpa på kaféet som säljer en krona billigare. Baltic ser fortfarande fundersam ut. Lite skeptisk. Men vadå? Är det för dyrt? undrar jag helt kaffesugen. Nej, säger Baltic. Sjukt billigt. Jag brukar köpa för typ 30 i Liljeholmen. Linda andades ut och fick två guldpengar i plånboken.

Imorse däremot var jag uppe tidigt. Bara för att hinna göra mig klar innan julkalendern börjar. Så det blev kaffe i sängen.


RSS 2.0