Hehe.

Heidi är nyduschad. Hon är ren nu.


Pulkapappa.

Såg att årets julkalender skall vara någon slags uppföljning på Mysteriet på Greveholm. Undrar om alla familjemedlemmar kommer ha olika dialekter i denna kalender också..?

Vars hörs det då?

Igår fick jag frågan: Kommer du från Norrland? från en kollega som jag tror kommer från Göteborg. Nej, sa jag, men min mamma gör. Ja, det hörs på din dialekt, sa hon och strosade vidare på gården. 
 
Jaha?

Yeah, but what if?

Fy. Det är allt jag har att säga om denna morgon. Vet ej hur jag kommer överleva dagen. Allra minst resan till jobbet. Vill bara lägga mig i sängen och fortsätta sova.
 
Ja. Fy bubblan. 

Ser du stjärnan i det blå?

Igår på kvällspromenaden med Heidiska så var det stjärnklart. Plötsligt såg jag ett stjärnfall och Baltiska säger att jag skall önska mig någonting fint. Det gör jag, säger jag och ler.


Tredje gången gillt.

Alltså. Min gurka är inte att leka med.


Heja heja

Trots att jag inte har lust att jobba så har jag faktiskt fått beröm från två kollegor. En jobbade jag med för över två år sedan. Hon tycker att jag är så duktig. De behöver inte säga någonting utan jag gör saker ändå. Och en annan tycker jag är så duktig med de små barnen. Trots att jag bara är 24 år. Ja. Jag är bara väldigt effektiv när jag arbetar.




Baltiska sa att min lasagne är den godaste han någonsin ätit. Jag höll med. Och då har jag ändå bara lagat lasagne två gånger i mitt liv.


Gurk på burk.

Min druvgurka växer så det knakar. Drömde i lördags att det kom tre gurkor. Jag, Denice och någon jag inte minns smakade på en varsin gurka till middagen. Jag tyckte det var äckligt.
Jag tycker ju inte om gurka. Men saltgurka däremot. Namnam. Så, druvgurkan skall läggas in lagom till jul.


Hejdåå

Från och med igår jobbar jag numera hela 75%. Sex timmar om dagen. Och så lägger jag till en halvtimmes rast på det. Rasten är det värsta. Att sitta i personalrummet och vara social och prata om... jobbet. Det är det ENDA människorna pratar om. Så tråkigt. Idag sätter jag mig kanske i massagestolen med hörlurar och en god bok. Jag orkar inte umgås. 
Dessutom så måste jag, nu när jag gått upp i tid, vara med på APT:na igen. Jag AVSKYR dessa. Visst, en halvtimme mindre jobbar jag i veckan, men att behöva sitta i två (tre när man arbetar heltid) timmar efter arbetstid och snacka oviktigheter är pesten för mig. Jaja, Andreas och Josef bor precis ovanför mitt jobb så jag är hemma hos de på tre minuter ungefär. Skall gosa med bebis tills det är dags att rulla ner till jobbet igen. Hoppas bebis är vaken bara.
 
Längtar till slutet av januari. Då åker jag och Baltiska iväg. 

RSS 2.0