Lördag.

Min feber är äntligen borta. Och imorgon åker vi till Thailand. Äntligen.


Onsdag.

Baltic kom hem nyklippt och fräsch till mig som ligger med feber och influensa.

Buhu.


Måndag.

Verkar som att jag får ge upp mina drömmar om en retrobarnvagn. Baltic tycker det verkar vara mycket bättre att ha en och samma vagn istället för att köpa två. Hehe. Så nu har jag hittat en jättefin annan barnvagn. Men självfallet mycket dyrare än att köpa begagnat på blocket.

Emmaljunga Edge Duo Combi Brown Flowers.


Och med detta Chassi Classic Chrome kommer den bli perfekt. 
 
Vill ha!

God morgon.

Börjar heltid idag istället eftersom de skrev fel i min sjukskrivning. Jättekul.....
Är dödens trött. Det är iskallt inne. Det är iskallt ute. Jag vill bara sova.
Hejdå.

Frukost.

Frukost är numera det godaste jag vet. Tunnbrödrulle med leverpastej och saltgurka samt yoghurt med smak av blåbär/banan eller hallon/guava. Och ett glas mjölk. Tänk om alla måltider var såhär goda? Det skulle vara himmelskt.

Idag skall jag till en sjukgymnast. Spännande. Och på torsdag, när jag börjar jobba heltid igen, är det självfallet APT på jobbet. Så himla jobbigt. På fredag åker jag och Heidiska upp till mamma. Mysigt, skall bli trevligt att bli bjuden på mat. På söndag åker jag hem men Heidi får stanna kvar till mars någon gång. Hehe.

Gott.

Nu skall jag göra fattiga riddare. Fast inte med det vanliga brödet. Ett litet mer mättande men ändock inte mörkt. Spännande. 

13+0

Får se om jag firar med kräftor ikväll. Är inte så sugen. Inte på tårta heller. Kanske lite chips och ett äpple.

Äntligen kan nervositeten släppa, för allt såg normalt och bra ut.


Låt mig leva längre.

Jag har varit med om mycket fysisk smärta. Migrän är helt klart den värsta.


En bild på mitt fina bygge från jobbet. Älskar kaplastavar.


Döden.

Det här med migrän är inte roligt. 
 
Igår kom jag hem från jobbet. Trött som vanligt. Huvudvärk efter för lite sömn. Somnade i soffan, vaknade klockan sju. Huvudvärken kvar. Åt en macka och youghurt. Gick och lade mig. Vaknade någon gång igen ganska sent. Hade huvudvärk, hemsk huvudvärk. Baltic hämtade alvedon. Som jag blev tvungen att kräkas upp på en gång. Lade mig i badkaret med vidöppet fönster och varmt vatten rinnande på kroppen. Gick upp och kräktes. Ner i badet igen. Upp och kräkas. Ner i badet. Upp och kräkas. (Inte för att det ens finns något att kräkas upp.) Går till sängen och lyckas till slut somna. Men vaknar hundra gånger under de få timmar jag skulle få till sömn. Upptäcker dessutom halv fem på morgonen att Baltic sover i soffan för att han inte vill väcka mig när jag mår dåligt. Gulle. Och nu sitter jag här, måste gå och jobba. Hoppas bara att huvudvärken inte blir värre. 

Snart helg.

Trött. Hur kan man vara annat när man sover som djupast efter klockan åtta på morgonen?
 
Igår somnade jag i badkaret i två timmar. Det var skönt. 

Onsdag.

Tror jag skall börja arbeta idag. Dock vet jag inte hur mycket eller vart. Känns jättekul. Verkligen.

RSS 2.0