2012.

Året som gått då?
Har varit det värsta i hela mitt liv.
Punkt.


HEj.

Jag och Baltic är nog världens tråkigaste människor idag. Men vi måste faktiskt vara hemma med Heidi nu när det smäller så himlans mycket raketer. Närmre tolvsnåret kommer hon få komma upp till oss i soffan och darra där istället för i sin ensamhet på golvet. Är i vilket fall som helst glad att hon vill gå ut och göra sina behov trots att det smäller lite här och där, till skillnad från Zeb som tvärvägrar gå ut och göra sina behov i en veckas tid för att han är så skotträdd. Inte lätt att vara hund inte.

Och även om vi inte hade haft Heidi hade vi inte partat ikväll, utan bara varit hemma och inte ätit någon särskild nyårsmat. Är liksom inte sugen. Men mer om det den 9 januari. Då kanske jag firar med ett paket kräftor (som jag varken åt förra eller detta år på grund av Baltiskas allergi.....).

Gott nytt!

Här dansar herr Gurka, både vals och mazurka.

Det har ju kommit en stor och fin gurka som har snott alla krafter från de alla andra små blivande gurkorna. En supergurka så att säga.
Inatt drömde jag en mardröm om min fina druvgurka. Jag skulle tydligen skörda den. Och under jorden gjorde jag en makalös upptäckt; DET FANNS ANDRA GURKOR DÄR som var skitstora (hur dem fick plats i jorden är fortfarande ett stort frågetecken) men typ ihåliga och gick liksom inte att ta vara på. Kunde skaka ut jord ur dessa och allt var bara skumt.
Hoppas att drömmen inte går i uppfyllelse när jag faktiskt skall skörda min fina supergurka. Gurkan skall dessutom läggas in och bli världens godaste saltgurka (vanlig gurka är det äckligaste jag vet) och skall avnjutas när jag kommer hem från Thailand.


DIN UPPBLÅSBARA PÖSMUNK!

Vill jag bara skrika just nu till en människa som förtjänar det. Tänk efter innan du sårar. Igen. Och igen.


Här är i alla fall en bild på när Baltic försöker äta upp Heidi. Kan man tro.
Och sen en bild på läskig Heidi. Hon gjorde snusläppen. Hehe. Och var dessutom väldigt trött. Haha.


Den som väntar på något gott.

Gjorde julskinka för ett par dagar sedan. Satt framför ugnen från klockan fyra till halv tio. Den blev god.

Ja, folk var utklädda...

Batmans bil var inställd. Dålig stil. Trodde mässan skulle vara större än var den var, men jag är nöjd. Fick med mig en t-shirt med Darth Vader. Yees. Baltic fick med sig en affisch med V for Vendetta, en V for Vendetta-gubbe, en liten Darth Vader-gubbe och en liten Stormtrooper-gubbe och så en t-shirt med Darth Vader. Såklart. Han är ju faktiskt häftigast av de alla. Juste, ett fint skrivblock med Star Wars-bild på följde med hem också. Hur fin som helst.

Såg en gubbe av någon som jag inte vet vem det är och den kostade 14000............. Vem köper något så dyrt? Skandalöst.

Help me Obi Wan Kenobi, you're my only hope!

Jajamensan! Idag blir det SciFi-mässan! Jag och Baltic hoppas på att få posera med Darth Vader. Såklart. Och få spana in alla mystiska människor som förhoppningsvis kommer dit utklädda! Och Batmans fethäftiga bil skall vara där! Kommer bli många bilder!

RSS 2.0